Президентът Румен Радев нито веднъж не се е намесил пряко в

...
Президентът Румен Радев нито веднъж не се е намесил пряко в
Коментари Харесай

Стефан Янев: Радев нито веднъж не ми се е бъркал! Ако ме поканят за министър - ще помисля

Президентът Румен Радев нито един път не се е намесил директно в работата на държавното управление. Членовете на кабинета носят отговорност за всички решения на Министерски съвет. Това съобщи министър председателят Стефан Янев пред Българска национална телевизия.

Стефан Янев съобщи, че все още никой не отправял покана към него за евентуалното му присъединяване в идващ постоянен кабинет. Янев би обмислил сходна покана, в случай че я получи, само че решението му ще зависи от политиките на образуваното болшинство. Ето за какво е добре, че сега се водят съдружни договаряния по политики, а на идващ стадий ще бъдат обсъждани персони, разяснява служебният министър-председател.

Служебният кабинет е подготвил и проектобюджет за следващата година, който ще бъде препоръчан на новото болшинство. Проектът би могъл да послужи като базисен сюжет и да бъде променян според от контрактуваните политики сред партиите.

Държавата би трябвало да проверява нещастието на Автомагистрала " Струма " по най-хубавия метод, с цел да се извадят заключения и да се създадат поучения, които да ни предпазят от сходни произшествия в бъдеще време.

Той прикани да изчакаме проверяващите да си свършат работата и те да разясняват какви са аргументите и подобаващите ограничения, с цел да не допуснем това да се случи още веднъж.

По мотив случая в дома за възрастни хора в село Рояк Стефан Янев увери, че страната ще помогне на хората от вкъщи. След случая са разпоредени нови инспекции за пожароопасност и за обществените условия за действие на този вид заведения и цялостната им активност.

След случая са разпоредени нови инспекции за пожароопасност и за обществените условия за действие на този вид заведения и цялостната им активност.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР